Home 2018-12-17T23:24:24+00:00

Acunto Napoli’s ovens
masters of the tradition

Watch the Video

We will reveal you as our wood-burning ovens
guarantee a faithful cooking
to the principles of tradition.

Angolare Oven

Circolare Oven

Vesuvio Oven

The experience of four generations,
passed from hand to hand.

It’s since  1892 that we are dealing with. The original method for the handmade construction of Vincenzo Acunto è stato
has been passed down so far and entrusted to Gianni and to his sons.

Wood.

The original wood-fired kilns for revive in a complete way the Neapolitan tradition. To achieve the best performance of the flame is better to use beech wood for the ignition and oak wood to maintain the temperature.

Gas.

For locals who can’t use the wood we designed ovens running on gas. A solution that greatly simplifies the temperature management, without altering the quality and the taste of the pizza.

Certifications.

We use components CE marked and our ovens are certified to UL guarantee of safety for the American market. Acunto Napoli is also enrolled in the Official Supplier of the “Vera Pizza Napoletana“, proof of reliability and tradition.

Every oven is a unique piece.

There is only one way to build this type of oven: by hand. The attention to the smallest detail and the choice of the
right materials enables a robust solidity and perfect thermal insulation.


Watch the Video

The pizza of Naples, anywhere.

The Acunto Napoli’s ovens are available everywhere. From Japan to America, we are able to design,
build and ship models according to the need of each customer, respecting the highest safety standards.

Contacts

We will reply as soon as possible.

Fields marked with an asterisk are required.

Name:
Email:
Confirm Email:

Message:

Gianni Acunto Forni s.r.l.
Sede legale:
Via D’Aulisio isola E5 – 80143 Napoli Italy

Sede operativa:
Via Larga sn Zona Pip – 81038 Trentola-Ducenta (Ce)

Tel./Fax +39 081.814.74.77
p.iva: 07361861219
email: info@acunto.it
www.acunto.it

Events

Here you will see the events in which our company is actively involved.
Stay updated and participate in our events !

Benvenuti in Forni Gianni Acunto dove storia, tradizione e passione si fondono e divengono la base della nostra azienda: le vite di tre generazioni della Famiglia Acunto sono state dedicate alla produzione di forni a legna professionali, oggi conosciuti ed esportati in tutto il mondo.
La nostra passione e l’estremo rispetto per la cultura napoletana della pizza è il pilastro su cui si basa l’innovazione nel nostro lavoro: la progettazione e la costruzione dei nostri forni ambisce a migliorarne costantemente ogni aspetto, con l’obiettivo di esaltare la qualità ed il sapore del più noto prodotto della tradizione partenopea.

Ogni singolo forno è progettato singolarmente e costruito a mano, con i migliori materiali volti a garantire stabilità, solidità e perfetto isolamento termico, nel rispetto dei più alti standard di sicurezza.
Il nostro obiettivo è soddisfare le esigenze del cliente, mettendo a disposizione la nostra professionalità, esperienza e passione. Progettiamo ed esportiamo i nostri forni in ogni parte del mondo, dall’America al Giappone, creando ogni volta un modello unico, perfettamente in linea con le esigenze del singolo cliente.